Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-road: ICW Avondcross op Meerdijk Emmen


EMMEN - WSV Emmen organiseert zaterdag 15 december een uniek evenement. In het kader van de ICW wintercompetitie wordt op de Meerdijk in Emmen een avond-cross gehouden Een bijzondere ervaring om op een uitdagend en verlicht parcours een cross te rijden. Daarnaast zijn er rondom de kantine diverse kraampjes met hapjes en drankjes, muziek en vuurkorven. Dus volop gezelligheid!

Off-road: Record deelname ICW Wintercompetitie Ronostrand

EEN - De off-road ICW wedstrijd van zondag 9 december over het Ronostrand heeft een record aantal deelnemers getrokken. De organisatoren van GSWV Tandje Hoger hebben voor deze wedstrijd in de Wintercompetitie 226 inschrijvers genoteerd. Daarvan waren 81 jeugdrenner tot en met 14 jaar en 145 'overigen' vanaf 15 jaar.

Off-road: Nieuwelingen sterk in Soudal GP Hasselt

HASSELT – Vier Nieuwelingen van WV Meteoor-Assen-Roden hebben het afgelopen weekend goede prestaties geleverd in de Belgische cyclecross wedstrijd Soudal GP Hasselt. Bij de eerstejaars nieuwelingen reden Bjorn Koster en David Haverdings in een sterk internationaal veld naar een vijfde en zesde plaats. De tweedejaars nieuwelingen Joost Brinkman en Job Boontjes eindigden in hun categorie respectievelijk als zesde en zeventiende.

Off-road: Gegevens ICW Wintercompetitie Ronostrand

EEN – GSWV Tandje Hoger organiseert zondag 09 december 2018 de vijfde wedstrijd in de ICW Wintercompetitie. De parkoersbouwers hebben een uitdagend parkoers (zie foto) uitgezet op en om het Ronostrand in Een.
Het biedt iedereen een uitdaging met zand, strand, water, smalle paadjes, hindernissen en brede stroken.

Off-road: Uitslagen en standen na ICW Coevorden

COEVORDEN - Zondag 25 november 2018 is in Coevorden de vierde wedstrijd van de ICW Noord wintercompetitie 2018 – 2019 verreden. Ongeveer 200 renners en rensters streden op het scherpst van de snede om de ereplaatsen. Op de gevarieerde parkoersen leverde dat mooie gevechten op.