Jeugd

Jeugd: KOGA NWC succesvol afgesloten

GRONINGEN - Op het Groninger Sportpark Corpus den Hoorn is zaterdag 22 september de zevende wedstrijd, tevens finale, van de Noordelijke Wieler Competitie 2018 (KOGA NWC) voor de jeugd tot en met de junioren verreden. De deelnemers in de diverse categorieen hebben er weer spannende wedstrijden van gemaakt. Na afloop zijn de klassements winnaars gehuldigd.

Baanwielrennen: Eerste Jeugdwedstrijd baanwielrennen in Wielercentrum Assen

ASSEN - Jeugdrenners (11 jaar en ouder) met baanervaring kunnen zondag 22 juli deelnemen aan de eesrte jeugdwedstrijd op de kombaan van Regionaal Wielercentrum Assen. De wedstrijd wordt verreden als een omnium. Dat bestaat uit vier wedstrijdonderdelen. Het gaat er daarbij vooral om meer inzicht te krijgen in hoe het baanwielrennen in zijn werk gaat.

Jeugdwielrennen: Jan Plat heeft 'eigen' jeugdronde

GRONINGEN - Jan Plat is geëerd met een 'eigen' wielerronde. Op 1 juli is tijdens de jeugdronde van Groningen bekend gemaakt dat die ronde voortaan de "Jan Plat Jeugdronde" heet.

Jeugdwielrennen: Uitslagen en standen KOGA NWC na Assen

ASSEN - In Assen is het afgelopen weekeinde de derde wedstrijd in de KOGA NWC jeugdcompetitie verreden. Na drie wedstrijden zijn er nog twee deelnemers die alle drie de wedstrijden hebben gewonnen. In categorie 7 van de jongens betreft het Sille Hut (WV Otto Ebbens). Bij de eerstejaars Nieuweling vrouwen heeft Norah Minck (NWVG) dat gepresteerd.

Jeugdwielrennen: Vier podiumplaatsen op NK Jeugd

STEENBERGEN - Vier renners uit district KNWU Noord hebben zaterdag 16 juni op het NK Jeugdwielrennen een podiumplaats behaald. In het Brabantse Steenbergen stond Flore de Groot (Hoogeveen, WRV de Peddelaars) op het hoogste treedje. Zij werd kampioene bij de Meisjes Categorie 1, 8 jaar.  Thom van der Werff (Annen, W.V. Meteoor-Assen-Roden) werd tweede bij de Jongens Categorie 6.