Jeugd

Jeugdwielrennen: Uitslagen en standen selectie NK Jeugd 2019

DRACHTEN - Zaterdag 13 april is in Drachten de tweede jeugdwedstrijd voor de NK selectie 2019 gehouden.
Bijgevoegd pdf bestand geeft de uitslagen en standen per categorie weer.

Jeugd: NWC competitie rond

FRANEKER  - Ook in 2019 is er weer een Noordelijke Wieler Competitie (NWC). Deze wedstrijdenreeks bestaat uit laagdrempelige wedstrijden.  Daaraan kunnen alle jeugdrenners, nieuwelingen en junioren meedoen met een KNWU basislicentie. De wedstrijden zijn zeer geschikt voor beginnende renners, maar ook als trainingswedstrijd voor de meer ervaren renners. 

Jeugd: Geslaagde eerste jeugdwedstrijden 2019

HOOGEVEEN - Zaterdag 30 maart is in Hoogeveen de eerste selectiewedstrijd voor het NK Jeugdwielrennen 2019 op de weg gehouden. Overigens is het wel zo, dat de resultaten van na het NK 2018 ook meetellen voor de selectie van het NK 2019.

Jeugd: Selectie format NK Jeugd 2019

FRANEKER - Het wielerseizoen is al een paar weken geopend. Voor de jeugd beginnen de wedstrijden ook weer. Het aantal startplaatsen voor het NK 2019 is inmiddels bekend gemaakt. Voor ons district tellen alle wedstrijden mee, behalve die in maart. Dat is een landelijke afspraak om overbelasting tegen te gaan. 

Off-Road: Noordelijke successen NK Veldrijden Jeugd

HELMOND - Zaterdag 26 januari jl. is in Helmond het NK Veldrijden voor de jeugd georganiseerd. Het kampioenschap heeft vijf mooie successen opgeleverd voor deelnemers uit ons district. WRV De Peddelaars was grootverdiener met vier podiumplaatsen.

Van De Peddelaars werd Flore de Groot (Zwolle) kampioen in categorie 1-meisjes 9 jaar. Zij prolongeerde daarmee haar titel.