Jeugd

Wegwielrennen: Uitslagen 7-banentoernooi Hoogeveen

HOPOGEVEEN - De eerste wedstrijd van het 7 banentoernooi te Hoogeveen was een succes. Iedereen was tevreden!  Het was wegens de Corona crisis al enige tijd geleden dat er weer een wedstrijd verreden kon worden. In totaal hebben 86 deelnemers  (62 jongens  en 24 meisjes) van deze mogelijkheid gebruik gemaakt.

Wegwielrennen: Info zevenbanen toernooi Jeugd/Nieuwelingen/Junioren

ASSEN - De eerste wedstrijd (zondag 5 juli in Hoogeveen) van het zevenbanentoernooi voor de jeugd tot en met de junioren is prima verlopen. Iedereen was enthousiast! Na evaluatie van die wedstrijd is besloten om ook deelnemers van buiten regio Noord toe te laten. In ons district zijn de vakanties nu begonnen. Daardoor zullen er waarschijnlijk minder deelnemers komen.

Jeugd: NK jeugdwielrennen 2021 naar Veendam

VEENDAM - Het noorden krijgt weer een aansprekend wielerevenement op de wielerkalender. WV Stormvogels Veendam mag volgend jaar juni het NK jeugdwielrennen op de weg organsieren. De KNWU heeft woensdag 29 januari dit heuglijke nieuws aan de organisatie gemeld.

Off-Road: Vijf podiumplaatsen op NK veldrijden Jeugd

MOERGESTEL - Het NK Veldrijden Jeugd 2020 heeft district Noord vijf podiumplaatsen opgeleverd. In het Brabantse Moergestel reikten Flore de Groot (meisjes categorie 2, WSV de Peddelaars), Dido Jalving (meisjes categorie 3, WSV de Peddelaars), Rianne Nieuwenhuis (meisjes categorie 4, WV Meteoor Assen-Roden) en Floris Haverdings (jongens categorie 7, WV Meteoor Assen-Roden) tot de tweede plaats.

Jeugd: Fraaie podiumplaatsen tijdens NK Jeugd Ameide

AMEIDE - Renners en rensters uit ons district hebben op 15 juni tijdens het NK Jeugd op de weg in Ameide fraaie podiumplaatsen behaald. Jette de Groot (WRV De Pedelaars, Zwolle) werd Nederlands kampioen bij de meisjes categorie 6. De uit Wolvega afkomstige, maar voor WV de Driehoek rijdende Maureen Abma werd kampioen in meisjes categorie 4.