Info avond i.v.m. annulering WT3 opleiding

FRANEKER -  Wegens gebrek aan belangstelling is de WT 3 opleiding in Assen geannuleerd! Deze zou in februari van start gaan. (Zie ook het bericht van 27 december jl. op deze site)
Dit is een gemiste kans! Van diverse zijden is gevraagd zo’n cursus in Noord te organiseren. Het district -en met name de STDC- heeft zich daar erg voor ingezet. Nu het zover is, laten de verenigingen en kandidaat trainers het afweten!

Het is belangrijk dat er goed opgeleid kader beschikbaar is. De KNWU ondersteunt dat door goede opleidingen aan te bieden tegen een betaalbare prijs. De licentie gelden voor trainers zijn zelfs verlaagd naar slechts € 46,00 per jaar!
Alvorens de hele opleiding te annuleren, biedt de KNWU nu een informatieavond aan. Daar wil het alles op papier beeldend maken voor bestuurders en (potentiele) trainers. Deze info avond is op 27 februari om 19.00 uur in het Regionaal Wielercentrum Noord aan de Kortbessen 5 te Assen (de nieuwe wielerbaan). De geïnteresseerde kan daar vrijblijvend informatie krijgen, ook als de vereniging niet op korte termijn wil starten.
De eventueel verplaatste opleiding start bij voldoende deelname nog in maart 2017.

Vanuit het districtsbestuur drukken wij belanghebbenden op het hart deze uitnodiging op te pakken. Het is een meervoudig belang. Het dient de vereniging, de trainers, maar vooral de renners. In breder verband is het ook een goede zaak voor het kwaliteitsniveau in het gehele district.

Voor meer informatie: http://www.knwu.nl/mededelingen/informatiebijeenkomst-combi-opleidingen-wielertrainer-2-of-3-knwuntfu
Daar is ook een aanmeldformulier te vinden voor deze infoavond.