Off-road: District Kampioenschap Noord MTB in Veendam

VEENDAM - Zondag 7 oktober 2018 wordt in Veendam (Borgerswold) het DK Mountainbiken voor licentiehouders van KNWU Noord verreden. Daarnaast strijden niet-licentiehouders om het Open Kampioenschap Zechstein Borgerswold Classic.
De organisatie is in handen van Stichting Sportpromotie Veendam. Het werkt daarin samen met Stormvogels Veendam. KNWU district Noord verleent ook ondersteuning. 

De jeugd met licentie strijdt per categorie om het District Kampioenschap Noord MTB. De jeugd met basislidmaatschap KNWU, NTFU lidmaatschap of een dag verzekering (niet-licentiehouders) strijdt per categorie om het Open Kampioenschap Zechstein Borgerswold Classic.
Alle jeugd wordt gehuldigd.

De categorieën vanaf 15 jaar met licentie strijden eveneens om het District Kampioenschap Noord MTB. De niet-licentiehouders strijden om het Open Kampioenschap Zechstein Borgerswold Classic.
De eerste drie dames en heren worden gehuldigd.

Inschrijving
Er kan nog steeds worden ingeschreven. Voor de licentiehouders en de niet-licentiehouders zijn er verschillende inschrijfopties.
- KNWU Noord licentiehouders t.b.v. DK Noord MTB doen dat via de KNWU site
- Niet licentie houders t.b.v. Open Kampioenschap Zechstein Borgerswold Classic schrijven zich in door een mail naar de organisatie te sturen: aanmeldingenbc(apenstaartje)stormvogelsveendam.nl

Voor meer informatie: zie de als pdf bestand bijgevoegde Flyer DK Noord MTB en de site van de organisatie.