Jeugd: KOGA NWC succesvol afgesloten

GRONINGEN - Op het Groninger Sportpark Corpus den Hoorn is zaterdag 22 september de zevende wedstrijd, tevens finale, van de Noordelijke Wieler Competitie 2018 (KOGA NWC) voor de jeugd tot en met de junioren verreden. De deelnemers in de diverse categorieen hebben er weer spannende wedstrijden van gemaakt. Na afloop zijn de klassements winnaars gehuldigd. De eindstanden zijn in bijgevoegd pdf bestaand vermeld.

De organisatie van de KOGA NWC 2018 was in handen van zeven verenigingen. Dat waren er weer meer dan vorig jaar. Zij verdienen de complimenten voor het invullen van de toenemende behoefte aan laagdrempelige wedstrijden. De coordinatie was dit jaar in handen van de Noordelijke Wieler Vereniging Groningen.
Elke vereniging organiseerde een wedstrijd. Er was startgelegenheid voor licentiehouders en niet-licentiehouders. In totaal hebben 240 renners en rensters aan de competitie meegedaan. Niet alleen de renners, maar ook de meekonede ouders, begeleiders en het publiek hebben er van genoten.