Off-Road: Cyclon nieuwe sponsor MTB Zomercup

MUNTENDAM - De MTB Zomercup van KNWU Noord heeft een nieuwe sponsor gevonden. Per 2019 heeft CYCLON zich aan deze competitie verbonden. Dat komt terug in de naamvoering: "CYCLON MTB Zomercup". Cyclon sponsort de dagprijzen vanaf categorie nieuwelingen en ouder.

Dat is niet de enige verandering. Het reglement is ook enigszins aangepast. Zo is alsnog afgezien van de categorie M45+. Het wordt M 40+. 
Daarnaast is in het reglement een extra vermelding opgenomen dat men met en goed werkende en geregistreerde Mylaps transponder moet deelnemen om in de uitslag te worden opgenomen. Bezit u geen transponder, dan is het uiteraard mogelijk om ter plekke één te lenen.
Het reglement en overige informatie is te vinden in het blok "Cyclon MTB Zomercup", rechts op de startpagina van deze site.

De comptitie start 14 april in Assen. Het nu van kracht zijnde programma en tijdsplanning is als pdf bestand bijgevoegd.

Exacte wedstrijd informatie wordt via deze site van KNWU Noord bekend gemaakt, als ook via facebook KNWU Noord ICW off-road

Voor aanvullende informatie kunt u ook via de mail in contact treden met de coördinator Luit Ottema.