Off-road: ICW Noord Wintercompetitie 2019 – 2020 van start

GASSELTE - Zaterdag 05 oktober 2019 start in Gasselte de ICW Noord Wintercompetitie 2019-2020. De organisatie is daar in handen van Jansen Event Sport Management. Die organiseert zondag ook de Geopark Hondsrug Classic.
Vanaf de Nije Hemelriek heeft de organisatie fraaie parkoersen uitgezet. De natuurlijke hindernissen maken het aantrekkelijk om deel te nemen.

De inschrijving is op het terrein naast restaurant Nije Hemelriek, Houtvester Jansenweg 1 – 9962 TB Gasselte. Rondom het Nije Hemelriek zijn voldoende parkeergelegenheden. Voor aanvullende gegevens: zie ook de site van de organisatie: 
Voor de Jeugd is het belangrijk om op tijd aanwezig te zijn i.v.m. de drukte bij de eerste inschrijving.

Gegevens m.b.t. Tijdschema en Reglement ICW Noord Wintercompetitie 2019 – 2020 zijn in bijgevoegde pdf-bestanden weergegeven. Ze zijn ook te raadplegen in het blok "ICW Noord"rechts op de startpagina van deze site.
De tijdsduur bij met name de Jeugd categorieën is bij Veld en MTB gelijk getrokken om misverstanden i.v.m. laatste ronde te voorkomen.
Bij de categorieën Heren Veld en MTB zijn twee nieuwe categorieën ingevoerd: Heren (t/m 39 jaar) en Masters (≥ 40 jaar)

Voor de ICW wintercompetitie is de "1 oktober regeling" van toepassing. Dit betekent dat een renner start in de categorie waar hij / zij per 1 januari 2020 deel van uit maakt.

Deze competitie is laagdrempelig en bestaat uit 12 wedstrijden. Dat wil zeggen dat je met een KNWU basislidmaatschap of NTFU ledenpas of via een dag verzekering kunt inschrijven / deelnemen.
De data van de wedstrijden staan vermeld in het Reglement.
Voor het eindklassement tellen de 8 beste resultaten en om in het eindklassement opgenomen te worden dient men minimaal 6 wedstrijden incl. de finale te rijden.

Voor nadere informatie m.b.t. ICW Noord wintercompetitie kunt u zich via de mail richten tot Coordinator Luit Ottema.