Off-Road: Willem Jan Belt en Harry Witterholt ongenaakbaar in ICW Wintercompetitie

NOARDBURGUM - Na de zevende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie blijven Willem Jan Belt (Veld, cat.4/5) en Harry Witterholt (MTB H40+) volharden in zegevieren. Zeven maal gestart, zeven maal gewonnen. Beide off-road renners waren zaterdag in Noardburgum weer ongenaakbaar. Ze staan in hun categorie 'mijlenver' voor en lijken zonder problemen op de eindzege af te stevenen. Ze moeten de laatste wedstrijd (2-2-2020) nog wel van start gaan om de eindprijs in ontvangst te kunnen nemen.
In de andere klassementen is nog voldoende spanning voor het bezetten van de podiumplaatsen.

Opmerkelijke deelnemers in Noardburgum waren toprenster Anouska Koster en ex-profrenner Lieuwe Westra. Anouska won bij de Dames MTB. Lieuwe Westra eindigde als twaalfde bij de Heren Veld. Beiden hadden het regenachtige weer getrotseerd om in 'eigen, vertrouwde' omgeving een sportieve inspanning te leveren. Zij deden dat met nog 145 andere sportieve deelnemers.

De uitslagen zijn weergegeven in bijgaande pdf bestanden. De tussenstanden zijn te raadplegen onder het blok "ICW Noord", rechts op de startpagina van deze site. 

Konijnenberg, scherprechter in het parkoers. Foto: Luit Ottema