Wegwielrennen: Interclubwedstrijden Jeugd, Nieuwelingen en junioren

ASSEN - Er mag weer gefietst worden! Consul Nel Hadderingh en Rudi Nagengast (bestuurslid Jeugdzaken) hebben in overleg met de verenigingen een voorlopig proramma van Interclubwedstrijden opgesteld voor jeugd, nieuwelingen en junioren. Het betreft informele laagdrempelige wedstrijden. In de periode van 1 juli tot en met 23 augustus worden in acht weekenden wedstrijden georganiseerd. De start is op zondag 5 juli in Hoogeveen. De serie wordt op 22 of 23 augustus afgesloten in Sneek. Ze staan open voor leden van verenigingen uit district Noord. Er kan alleen gestart worden met een KNWU licentie of en basislidmaatschap.

Inschrijving
Deelname is gratis en er zijn geen verzetscontroles. Wel moet er vooraf worden ingeschreven via de KNWU site. Dat kan voor meerdere wedstrijden tegelijk. Voor de eerste wedstrijd graag uiterlijk 3 juli inschrijven. De inschrijving voor de overige wedstrijden is mogelijk tot en met de donderdag voor de wedstrijddatum. Voor alle wedstrijden geldt: Bijschrijven is niet mogelijk! Chips zijn ter plaatse te huren.
Info over de locatiegegevens zijn op de KNWU site te vinden.

Corona maatregelen
Vanwege CORONA gelden wel extra maatregelen, voor zowel de deelnemers als de jury, ouders en toeschouwers. Zie daarvoor bijgevoegd pdf document. Daarin zijn ook de voorlopige kalender en aanvullende tips opgenomen.