Nieuwe Site KNWU Noord online

FRANEKER - Sinds donderdag 29 september is de nieuwe site van KNWU Noord online. Het districtbestuur hoopt hiermee de achterban beter te kunnen informeren over zaken die in ons district een rol spelen.
De site onderscheidt drie hoofdpagina's, te weten Bestuur, Jeugd en STDC. Er is een aparte pagina aangemaakt voor de gegevens van bij KNWU Noord aangesloten verenigingen en stichtingen/organisatoren.

Nieuw is een algemeen contactformulier. Daarnaast is een aantal contactformulieren opgenomen voor specifieke functies binnen het bestuur, de consuls en enkele adviseurs. De berichten zullen voortaan worden gekoppeld aan de discipline waar het betrekking op heeft. Voor zowel KNWU Noord, ICW Noord en KNWU is een speciaal blok met belangrijke links opgenomen.

De site van ICW Noord is met ingang van heden geintegreerd in de nieuwe site van KNWU Noord. Voor ICW Noord is bij "Uitslagen ICW Noord"ook een contactformulier aangemaakt. Met het online brengen van de nieuwe site van KNWU Noord is de site van ICW Noord opgeheven. Daarop is nog wel tijdelijk een verwijzing naar de nieuwe site van KNWU Noord opgenomen.
De site is ontworpen door Eppo Karsijns Media.