Off-Road: Info Airolube Wintercompetitie Gorredijk

GORREDIJK - WV Grutsk op Fryslan organiseert zondag 19 december 2021 in Gorredijk de zesde wedstrijd van de Airolube Wintercompetitie Noord 2021 – 2022. De wedstrijden vinden plaats bij het bedrijf Houtec, gelegen aan de Wetterkant 27. Achter dit bedrijf ligt een kleine zandafgraving met een stuk bos. Daar is voldoende ruimte voor de parkoersen. Daarnaast wordt het aangevuld met speelse hindernissen op het buitenterrein van Houtec.

Voorwaarden
De deelnemers van 18 jaar en ouder worden op QR code gecheckt.
Er zijn geen toeschouwers toegestaan. Voor deelnemers tot 18 jaar mag er 1 begeleider per persoon aanwezig zijn. Deze dient wel in het bezit te zijn van een geldige QR code. Die wordt gecontroleerd bij het melden van de renner/begeleider bij het wedstrijd secretariaat.

Inschrijving
Deelame aan deze wedstrijd is mogelijk door inschrijving via Mijn KNWU op www.knwu.nl. De inschrijving sluit vrijdagmiddag 16.00 uur. Bijschrijven ter plekke op de wedstrijddag is niet mogelijk!
Deelnemers moeten zich op de wedstrijddag melden bij het wedstrijdsecretariaat volgens het in het bijgevoegde pdf-bestand aangegeven tijdschema.
Voor overige informatie betreffende t ICW wedstrijden wordt verwezen naar het blok "ICW Wintercompetitie Noord", rechts op de startpagina van deze site.