Algemeen: Opleiding "Volger"

FRANEKER - KNWU Noord biedt volgers in een wielerkoers gelegenheid een verplichte cursus daartoe te volgen. Zonder cursus geen licentie!  En die licentie is nodig om een wielerkoers als chauffeur in de karavaan te volgen. Dit geldt voor zowel een omloop/klassieker, als voor een criterium!

De organisatie van de “Ronde van Drenthe” (RvD) biedt haar eigen volgers een dergelijke opleiding aan. Op de recente district vergadering heeft Emmy van Issum namens de RvD een aanbod gedaan: andere geïnteresseerden uit ons district die deze opleiding willen volgen kunnen daar bij aansluiten.  Het district vindt het van groot belang dat bevoegde personen in koers zijn. Het district betaalt daarom de deelnamekosten.

De cursus wordt gehouden op 28 januari a.s. Om van  deze unieke mogelijkheid gebruik te maken is het noodzakelijk de aanmelding voor 14 januari  via het contactformulier KNWU Noord te richten aan de secretaris van KNWU Noord.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt de locatie bepaald. Daarom is het noodzakelijk bij de aanmelding het mailadres te vermelden. De betrokkenen kunnen daar dan direct over geïnformeerd worden.
Bij aanmelding ook graag aangeven namens welke vereniging/organisatie de opleiding wordt gevolgd.

 

Als volger hier tussen rijden?