Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-road: ICW Gasselte opent wintercompetitie

GASSELTE - Gasselte beet op zaterdag 5 oktober het spits af voor ICW Noord wintercompetitie 2018-2019. Mede door het goede weer trokken bijna 200 renners en rensters naar het Nije Hemelriek. Organisator Jansen Event Sport Management had daar aantrekkelijke parkoersen uitgezet.

Uitslagen zijn weergegeven in bijgevoegde pdf bestanden.

Off-road: ICW Noord Wintercompetitie 2019 – 2020 van start

GASSELTE - Zaterdag 05 oktober 2019 start in Gasselte de ICW Noord Wintercompetitie 2019-2020. De organisatie is daar in handen van Jansen Event Sport Management. Die organiseert zondag ook de Geopark Hondsrug Classic.
Vanaf de Nije Hemelriek heeft de organisatie fraaie parkoersen uitgezet. De natuurlijke hindernissen maken het aantrekkelijk om deel te nemen.

Off-Road: Geslaagde Finale Cyclon MTB Zomercup 2019

SLEEN - Zondag 15 september is in de Kibbelkoele bij Sleen de laatste wedstrijd van de MTB Zomer Cup 2019 verreden. Er waren 116 renners opgekomen om te strijden voor de laatste punten. Dat deden ze met vuur!
Organisator MTB vereniging Bushbikers Sleen heeft op een prachtige locatie meegeholpen aan een goede afsluiting van de comptitie.

Off-Road: Kalender ICW Noord Wintercompetitie 2019-2020

MUNTENDAM - Het programma van de ICW Noord wintercompetitie 2019 – 2020 van KNWU Noord is rond! Afgelopen week heeft de organisatie van WSV Emmen (Jeugd) toegezegd om de finale in Kibbelkoele te organiseren.
De competitie bestaat uit twaalf wedstrijden. Het begint op zaterdag 5 oktober 2019 in Gasselte. Op 2 februari 2020 is de finale in Kibbelkoele.

Off-Road: Info finale Cyclon MTB Zomercup Noord-Sleen

NOORD-SLEEN : MTB vereniging Bushbikers Sleen organiseert zondag 15 september de finale editie van de Cyclon MTB Zomercup. Rondom recreatieplas Kibbelkoele zijn diverse afwisselende parkoersen uitgezet. Deze varieren in lengte en moeilijkheidsgraad.
Het jeugdparkoers van vijftienhonderd meter is geschikt voor alle leeftijden en geeft ook ruim voldoende uitdaging!