Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-Road: ICW Avondcross op Meerdijk Emmen

EMMEN - WSV Emmen organiseert zaterdag 14 december op Sportpark Meerdijk de jaarlijkse avondcross. Het betreft de achtste wedstrijd van de ICW wintercompetitie 2019-2020 voor veldrijders en MTB-ers. Het is een bijzondere ervaring om op een uitdagend en verlicht parcours een cross te rijden.

Off-Road: Willem Jan Belt en Harry Witterholt ongenaakbaar in ICW Wintercompetitie

NOARDBURGUM - Na de zevende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie blijven Willem Jan Belt (Veld, cat.4/5) en Harry Witterholt (MTB H40+) volharden in zegevieren. Zeven maal gestart, zeven maal gewonnen. Beide off-road renners waren zaterdag in Noardburgum weer ongenaakbaar.

Off-Road: Info ICW Wintercompetitie Noardburgum

NOARDBURGUM – Zaterdag 30 november organiseren enkele vrijwilligers uit Noardburgum onder de vlag van wv Otto Ebbens de ICW Noardburgum. Het betreft de zevende wedstrijd uit de ICW Wintercompetitie 2019-2020. In de jaren '90 zijn hier ook crosswedstrijden verreden. Zelfs een heus Fries Kampioenschap.

Off-Road: Uitslagen en standen ICW Winter Competitie Trimunt

TRIMUNT - De Wilpster Wielerclub organsieerde zondag 17 november de vijfde wedstrijd van de ICW Wintercompetitie. Op en rond het motorcross circuit Trimunt streden 215 enthousiaste liefhebbers van het off-road fietsen om de podiumplaatsen. Willem Jan Belt (jeugd cat 4-5, veld) en Harry Witterhold (MTB, H40+) bleken daarop ook niet te kloppen. Ze zijn nog steeds ongeslagen.

Off-Road: Info ICW Wintercompetitie Coevorden

COEVORDEN - WTC Coevorden organiseert zondag 24 november de zesde wedstrijd uit de ICW Wintercompetitie. De organsiatie heeft op locatie Klinkenvlier aan de Joh. Plasweg te Coevorden een mooi parcours uitgezet.
De inschrijving, start en finish, etc. is centraal op de parkeerplaats aan de Joh. Plasweg.

Voor verdere gegevens: zie bijgevoegde poster.