Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off- Road: Info finale ICW Winter competitie Kibbelkoele

NOORD-SLEEN - WSV Emmen organiseert op zondag 2 februari de twaalfde, tevens laatste, wedstrijd van de ICW Noord Wintercompetitie 2019- 2020. De organisatie heeft voor deze finale wedstrijd een uitdagend parcours uitgezet rondom de "Kibbelkoele". Dat is een recreatieplas in de Staatsbossen van Sleenerzand.

Off-Road: Loodzware ICW Winter wedstrijd te Assen

ASSEN - MTB Assen organiseerde zondag 19 januari de elfde en voorlaatste wedstrijd van de ICW Wintercompetitie. Op het uitdagende parkoers in Recreatiepark Kloosterveen zijn 187 deelnemers op loodzware omstandigheden gestuit. Korte, felle en lange slopende beklimmingen sloeg het wedstrijdveld in elke categorie uit elkaar. Het was dan ook een ideale locatie voor een intensieve training.

Off-Road: Info ICW Winter wedstrijd in Assen

ASSEN - MTB Assen organiseert zondag 19 JANUARI de elfde en voorlaatste wedstrijd van de ICW winter competitie. De organisatie heeft op Recreatiepark Kloosterveen een fraai en uitdagend parkoers uitgezet.
Op deze wedstrijd is geen startgelegenheid voor de jeugdcategorieën veldrijden. Op dezelfde datum is er namelijk een KNWU veldrit te Hoogeveen voor Jeugd categorieën.

Off-Road: Geslaagde tiende ICW Winter wedstrijd

VEENDAM – Stormvogels Veendam heeft zondag 5 januari 2020 de tiende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie georganiseerd. De organisatie heeft met 209 deelnemers een goede opkomst gehad.
De renners hebben prachtige wedstrijden laten zien op de diverse uitdagende parkoersen. De uitslagen daarvan zijn weergegeven in bijgevoegde pdf bestanden.

Off-Road: Gegevens ICW wintercompetitie Veendam

VEENDAM – Stormvogels Veendam organiseert zondag 5 januari 2020 in Veendam de tiende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie. De organisatie heeft rondom het evenemententerrein Borgerswold (gelegen aan de Fauna te Veendam) diverse uitdagende parkoersen uitgezet. Het jeugdparkoers heeft een lengte van circa 1900 meter (het gedeelte rechts op bijgevoegde pdf).