Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Tijdrijden: Selectieprocedure NK tijdrijden 2019 Nieuwelingen en Junioren

LEEUWARDEN - STDC Jan Dupon heeft de selectieprocedure voor het NK Tijdrijden 2019 voor Nieuwelingen en Junioren (m/j) bekendgemaakt. Voor de selectie tellen de uitslagen van drie rijdritten mee: Odoornerveen (nationaal), ICW Joop Kuiper (regionaal) en het DK Zeijen (district). De STDC doet een voorselectie ten behoeve van de bondscoaches.

Weg wielrennen: Heroïsche verkenning Omloop Kleine Hein

EMMEN - STDC Jan Dupon heeft zaterdag 13 april in Emmen een training dag georganiseerd voor nieuwelingen en junioren uit ons district KNWU Noord. Een groep van 26 jonge renners (14-17 jaar, j/m) en 4 begeleiders waren in de clubruimte van WSV Emmen bijeen gekomen.

Off-Road: Uitslagen MTB Cyclon Zomercup Assen

ASSEN - MTB Assen had zondag 14 april de primeur van de Cyclon MTB Zomercup 2019. De organisatie had rond de Baggelhuizer plas bij Assen diverse fraaieparkoersen uitgezet.
Ondanks de kou, maar overigens goede weersomstandigheden, waren 144 MTB liefhebbers afgekomen op deze eerste wedstrijd van de Zomercup. Onder hen 64 jeugdrijders en 14 (nieuweling)dames.

Off-Road: Gegevens Cyclon MTB Zomercup Veendam

VEENDAM – Stormvogels Veendam organiseert zondag 21 april 2019 in Veendam de tweede wedstrijd van de Cyclon MTB Zomer Cup.

Off-Road: Cyclon MTB Zomercup van start

ASSEN - Zondag 14 april start in Assen de Cyclon MTB Zomercup 2019. Het is de eerste in een competitie van acht wedstrijden. 
Organsiator MTB Assen heeft rond de Baggelhuizer plas fraaie parkoersen uitgezet.

Inschrijving