Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-Road: uitslagen en tussenstanden na ICW Assen

ASSEN - MTB Assen organiseerde zondag 20 januari de tiende en voorlaatste wedstrijd van de ICW Wintercompetitie 2018-2019. Ruim 180 deelnemers bestreden elkaar op prachtig uitgezette parkoersen met veel hoogteverschillen. 
De jeugdcategorieën in het veldrijden ontbraken. Die reden circa dertig kilometer verderop een nationale verldrit in Hoogeveen.

Off-Road: Gegevens ICW wintercompetitie Norg

NORG – Zondag 27 januari 2018 wordt in Norg de finale wedstrijd van ICW Noord wintercompetitie 2018 - 2019 verreden. De Noordelijke ATB Club heeft in de Langerloërduinen twee parcoursen uitgezet voor de categorieën jeugd en overigen.
De inschrijving is ter plekke van de start / finish locatie (crossbulten) aan de Langeloërweg N373 te Norg.

Off-Road - Info ICW Wintercompetitie Assen

ASSEN - MTB Assen organiseert zondag 20 januari in Assen de tiende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie 2018-2019. De organisatie heeft bij de wijk Kloosterveen een geweldig parkoers uitgezet.
In deze wedstrijd rijdt de Jeugd veldrijden niet mee. In het nabij gelegen Hoogeveen wordt dan ook een nationale veldrit voor jeugd verreden.

Off-Road: Uitslagen en standen na ICW Kibbelkoele Sleen

NOORDSLEEN - De negende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie speelde zich afgelopen weekend af in de Kibbelkoele van Noord-Sleen. De Bushbikers had daar prachtige gevarieerde parkoersen uitgezet. Door het slechte weer en een MTB wedstrijd in Havelte viel de opkomst van circa 160 deelnemers iets tegen. 

Off-Road: Info ICW Kibbelkoele

SLEEN - MTB vereniging Bushbikers Sleen organiseert zondag 13 januari de negende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie 2018-2019. De organisatie heeft rond recreatieplas "De Kibbelkoele" gevarieerde en uitdagende parkoersen uitgezet. Voor de jeugd is voor een kleine ronde van circa 1500 meter gekozen. De grote ronde voor de overige categorieën is circa 2700 meter.