Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-Road - Info ICW Wintercompetitie Assen

ASSEN - MTB Assen organiseert zondag 20 januari in Assen de tiende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie 2018-2019. De organisatie heeft bij de wijk Kloosterveen een geweldig parkoers uitgezet.
In deze wedstrijd rijdt de Jeugd veldrijden niet mee. In het nabij gelegen Hoogeveen wordt dan ook een nationale veldrit voor jeugd verreden.

Off-Road: Uitslagen en standen na ICW Kibbelkoele Sleen

NOORDSLEEN - De negende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie speelde zich afgelopen weekend af in de Kibbelkoele van Noord-Sleen. De Bushbikers had daar prachtige gevarieerde parkoersen uitgezet. Door het slechte weer en een MTB wedstrijd in Havelte viel de opkomst van circa 160 deelnemers iets tegen. 

Off-Road: Info ICW Kibbelkoele

SLEEN - MTB vereniging Bushbikers Sleen organiseert zondag 13 januari de negende wedstrijd van de ICW Wintercompetitie 2018-2019. De organisatie heeft rond recreatieplas "De Kibbelkoele" gevarieerde en uitdagende parkoersen uitgezet. Voor de jeugd is voor een kleine ronde van circa 1500 meter gekozen. De grote ronde voor de overige categorieën is circa 2700 meter.

Off-Road: uitslagen en standen na ICW Wintercompetitie Veendam

VEENDAM - Stormvogels Veendam heeft zondag 6 januari de achtste wedstrijd van de ICW Wintercompetitie georgansieerd. Met circa 205 deelnemers was het weer een goed bezocht evenement.

De uitslagen en standen zijn weergegeven in bijgevoegde pdf-bestanden. 

Off-Road: Evaluatie en vooruitblik ICW wintercompetitie

MUNTENDAM - Op 6 januari 2019 start in Veendam de eerste van de vier nog resterende wedstrijden uit de ICW Wintercompetitie. Daarna volgen nog Kibbelkoele, Assen en Norg. In Assen zijn geen wedstrijden voor de categorieën Jeugd Veld. Op dezelfde dag is er dan namelijk een jeugdwedstirjd in Hoogeveen.