Nieuws van de STDC

Jan Dupon

Sporttechnisch District Coördinator, STDC:
Jan Dupon
Contact ->>

 

Off-Road: ICW Wintercompetitie waardig afgesloten

EEN - De ICW Noord Wintercompetitie 2018 – 2019 is zondag 10 februari 2019 afgesloten in Een. GSWV Tandje Hger had weer fraaie parkoersen rond het Ronostrand uitgezet.
Ondanks de natte weersomstandigheden namen circa 160 deelnemers deel.

Off-Road: Standen voor finale ICW Wintercompetitie

MUNTENDAM - Zondag 10 februari wordt de finale van de ICW Wintercompetitie verreden rond het Ronostrand. Voor de eindstanden is in een aantal categorieën nog van alles mogelijk. 
Zo is het eindklassement in de categorie 9 & 10 jaar Veld meisjes nog niet definitief. Ook de strijd om de eerste en tweede plaats bij de MTB jongens 11 & 12 jaar is nog niet beslist.

Off-Road: Finale ICW Noord wintercompetitie op Ronostrand

RONOSTRAND - GSWV Tandje Hoger gaat de uitdaging aan! Zij zijn bereid gevonden de finale van de ICW Wintercompetitie 2018-2019 te organiseren. Zondag 10 februari wordt die nu verreden op hun bekende lokatie aan het Ronostrand.
De inschrijving is in de kantine van het Ronostrand aan Amerika 16, 9342 TC te Een. Bij het Ronostrand zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Off-Road: Nog geen vervangende datum finale ICW Winter

MUNTENDAM - De Coördinatie ICW Wintercompetitie is er nog niet in geslaagd een vervangende organisatie te vinden voor de afgelaste finale wedstrijd in Norg. Het heeft nog één lijntje uitstaan. Daarvan is nog geen bevestiging ontvangen. 

Off-Road: Finale ICW Norg afgelast

MUNTENDAM - De finale van de ICW Wintercompetitie te Norg is afgelast. Deze stond voor zondag 27 januari gepland. De weersverwachtingen en terreinomstandigheden maken het onmogelijk om veilig een wedstrijd te organiseren.

De afgelopen dagen zijn grote gedeelten van het parcours bewandeld. Die delen zijn nu veranderd in één ijsmassa.